Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Öt hónappal határidő előtt adtuk át a karcagi kórház járóbeteg részlegét

korhaz14kicsi

A karcagi Kátai Gábor Kórház járóbeteg részlegének felújítását a Dryvit Profi Kft. végezte, 4 ütemben. A két szinten, összesen 2000 m2-es területet a szerződés szerinti, hivatalos határidő előtt 5 hónappal átadtuk.

Az ünnepségen dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő beszédében kiemelte, hogy a mai világban különöse ritka az, hogy egy kivitelező határidőre és egyben ilyen minőséggel és szervezetten tudjon befejezni egy megbízást.

A beruházást dr. Suba László, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ régiós igazgatója, dr. Gondos Miklós, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatója, F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő, Nagyné László Erzsébet főigazgató, dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő és Kovács Szilvia alpolgármester adta át.

A komplett felújítás során a részleg nemcsak külsőleg, hanem elektromos és gépészeti szempontból is megújult. A rekonstrukciónak köszönhetően a gyermek rendelő, a nőgyógyászat, a sebészet, a fül-orr-gégészet, az audiológia, a bőrgyógyászat, a szemészet és a belgyógyászat dolgozói ezentúl modern, esztétikus környezetben láthatják el a betegeket.

A munkavégzéssel párhuzamosan a kórházban a rendelés folyamatosan működött, ami fokozott odafigyelést igényelt részünkről az anyagok beszállítását és az egyes tevékenységek megszervezését illetően.

Projektvezető: Kiss Zoltán

Építésvezető: Hegedüs László

Elektromos projektvezető: Prekopcsák Zoltán

Gépész projektvezető: Szakállas Gyula

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn