Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

8 hónap alatt új gyártócsarnok

1-kicsi

Már állnak a thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. új gyártócsarnokának tartóoszlopai. A rövid, 8 hónapos határidőnek megfelelve, pontos és gyors ütemterv szerint halad a kivitelezés.

A 78 országban jelenlévő thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. a világon mintegy 156 000 munkatársat foglalkoztat, többek közt 30.000 munkavállalót a high-tech az autóipar területén. Debrecenben 2018-ban kezdte meg a csavarrugó és stabilizátor gyártást, miután egy hosszabbtávú jövőkép első ütemeként egy 18 000 m2 alapterületű gyárat hoztak itt létre.

A piaci trendeket figyelve, az alig elkészült gyár máris bővítésre szorult, így a második ütem indításával, a cég további területekkel szeretné bővíteni gyártócsarnokát.  A gyors és minőségi munkavégzéshez a thyssenkrupp csapata, a Dryvit Profi Kft- részéről kapott megfelelő garanciákat, így december közepén társaságunkkal kötöttek szerződést.

A rugó- és stabilizátor-gyártó üzem bővítése részeként további gyártó sorok, raktár, szociális rész és iroda is helyet kapnak az épületben, valamint a külső térburkolat is megújul.

Tervező: Tecton Építészmérnöki és Tanácsadó Kft.

FMV: Nagy Zoltán

Projektvezető: Nagy Zoltán

Projektvezető helyettes: Tordai Pál

Mélyépítési munkák: Csécsei István

Építésvezető: Balla Mihály

Elektromos projektvezető: Szász Attila

Elektromos építésvezető: Ozsvárt Csaba

Gépész projektvezető: Divljak Petar

Gépész építésvezető: Német János

Acélszerkezeti mérnök: Molnár József

Projekt előkészítő: Finta-Nagy Anita és Kovács Örs

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn