Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Kilenc év képekben: a Dryvit Profi története mostanáig

9-ev

A Dryvit Profi Kft jelenleg 27 munkaterületen van jelen olyan megbízók céljait megvalósítva, mint a thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft., a Firelight Kft, a Csoki Max Magyarország Kft. vagy a Vestfrost Kft, stb.

 

A jövőben a palettánkat tovább bővítjük előregyártott Astron acélszerkezetű ipari és mezőgazdasági épületek, parkolóházak tervezésével és kivitelezésével, valamint komplett ipari telepek, középületek megvalósításával.

 De hogyan is jutottunk el idáig?

Első munkáink között debreceni lakóépületek, társasházak hőszigetelése szerepelt, innen ered a név is: dryvit.

Majd egyre komplexebb munkákat vállaltunk, így a DEM Épületenergetikai Információs Központ kivitelezését:

Eközben nemcsak a csapatunk nőtt, hanem a tapasztalatunk és a szaktudásunk is, egyre nagyobb volumenű projektekbe vágtunk bele.

Építettünk több, mint 100 egyedülállóan intelligens lakást Debrecenben és Hajdúszoboszlón:

Majd visszaadtuk Debrecen egyik ikonikus épületének, az Árpád téri templomnak a 100 évvel ezelőtt megálmodott homlokzatát, mely munkánkat Építőipari Mesterdíjjal is kitüntette a kamara.

Aztán léptünk egy nagyot, és az M4-es autópálya mellett egy hét épületegyüttesből álló, összesen 30 000 m2-es területen építettünk fel egy komplex autópálya mérnökségi telepet.

Újabb saját beruházás keretén belül elkezdtük az első, prémium kategóriás irodaházunk építését, mely 15 000 m2  bérelhető területet biztosít majd a helyi, illetve az újonnan Debrecenbe települő cégek számára.

Így épült fel a cég és megérkeztünk jelenlegi munkáinkhoz.

 

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn