Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Tervezőasztaltól-kulcsátadásig kevesebb, mint egy év alatt: újabb piacvezető cég szavazott bizalmat a Dryvit Profinak

1-kicsi

A nagy múltú öngyújtó és dohányipari kiegészítő termékeket forgalmazó cég, a FireLight Kft. bízta meg cégünket egy nagykereskedelmi raktárcsarnok és irodaépület megtervezésével és kivitelezésével.

Az új telephely 2800 m2 területen fogja kiszolgálni a vásárlókat, illetve igényes és magas színvonalú munkahelyet biztosít majd a cég dolgozói számára is.

Ványi Zoltán, tervezőt kérdeztük a tervezés folyamatáról:

„ A FireLight Kft. új raktárcsarnok és irodaépületét cégünk tervezte és egyben mi is fogjuk kivitelezni. Az ilyen projekteknél, ahol egy kézben összpontosul minden folyamat, már a tervezés során előtérbe tudnak kerülni a későbbi kivitelezési sarokpontok, kérdések is. Ez olyan esetben, ha mástól kapjuk a terveket, sokszor már csak a konkrét munka során kristályosodik ki.

Mi most úgy tudtunk dolgozni a terveken, hogy a tervezési és a kivitelezési csoport is hozzá tudta tenni a saját szempontjait: ez megjelent az épület elrendezésében, a funkcionális kapcsolatokban, a szerkezeti kialakításban, és az anyaghasználatban egyaránt. Ez így sokkal hatékonyabb, flexibilisebb munkát eredményezett. Természetesen ez a megrendelőnek is jó, mert biztos lehet benne, hogy azt fogja kapni, amit a terveken lát. Arról nem is beszélve, hogy már ebben a fázisban pontosabban meghatározható a kivitelezési költség nagyságrendje, kevesebb az utólagos korrekció, így az ügyfél már az elején átlátja, hogy mekkora lesz a beruházás mértéke.

A tervezés során megpróbáltuk adaptálni a megrendelő minden igényét. Figyelembe kellett venni azt is, hogy a raktározott és forgalmazott termék tűzvédelmi szempontból fokozottan veszélyes. Én úgy gondolom, hogy minden ügyféligényt sikerült valóra váltani és a FireLight Kft. a tervezőasztaltól a kulcsátadásig egy esztétikus, időtálló és minőségi raktárcsarnokot fog átvenni a Dryvit Profitól. „

Látványtervek:

FMV: Papp Csaba

Tervező: Ványi Zoltán és Gyöngyösi Ádám

Projekt vezető: Koroknai Attila

Építésvezető: Molnár Péter

Elektromos projektvezető: Pál Tamás

Gépész projektvezető: Katona Zoltán

Építész előkészítő: Gém Nikolett

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn