Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

„Csoda-ovi” Biharkeresztesen

biharkeresztes

49 ötletes és kedves műalkotás érkezett a Dryvit Profi és a Biharkeresztesi Szivárvány Óvoda és Bölcsőde által szervezett rajzpályázatra, melynek apropója az óvoda megújulása volt.

Az intézmény az elmúlt évtizedben korszerűsítve lett, azonban a 6 csoportszobás épület a megnövekedett helyigények miatt mára már kicsinek bizonyult. Ezért döntött úgy az intézményfenntartó, hogy kibővítik azt. A munkára a Dryvit Profi Kft-t választották.

Az ünnepélyes átadón Barabás Ferenc, polgármester úr külön köszöntet mondott a kivitelező cégnek, amiért minden felmerülő igényt teljesítettünk, tudtuk tartani a kiszabott határidőket, és nem zavartuk a gyerekek és az itt dolgozók mindennapi életét. Az óvoda és a bölcsőde biztonságos és szép lett.

Nagy Zoltán, a projekt vezetője:

„Igazán megkapó volt az átadás pillanatait átélni, látni azt, ahogyan az óvoda és a bölcsőde felújítása mekkora örömet szerzett a kicsiknek is. Bár nem tavasz van, hanem ősz, most mégis új élet szökkent szárba a bölcsivel kibővült óvoda új szobáiban.

Külön öröm, hogy a gyerekek télen, hideg időben is kiélhetik mozgásvágyukat a tornaszobának köszönhetően, miközben a szülők is biztonságban tudhatják a gyermekeiket.”

Ma még csak gyermek rajzok ezek, de lehet 20 év múlva már tervrajzok lesznek és ezek a gyerekek is velünk építik majd a jövőt.

Megbízó: Biharkeresztes Város Önkormányzata

Építésvezető: Nagy Zsolt

Projektvezető: Nagy Zoltán

Építész előkészítő: Finta-Nagy Anita

Gépész projektvezető: Szakállas Gyula

Elektromos projektvezető: Prekopcsák Zoltán

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn