Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

M4 autópálya-mérnökség: még nagyobb lendületet adott nekünk – személyes beszámoló

portre
Kiss Zoltán

Átadtuk az M4-es autópálya mellett található új autópálya-mérnökséget, amely 7 épületet foglal magába: irodaház, komplex rendőrségi épület, hidegtároló, elemes tároló, műhely-garázs, üzemanyagtöltő állomás, sótároló.

A projekten dolgozók meséltek nekünk a saját élményeikről és tapasztalataikról a megbízással kapcsolatban:

Kiss Zoltán, projektvezető:

„A projekt számomra abban jelentett kihívást, hogy viszonylag sok idő telt el a megállapodások és a kivitelezés megkezdése között, így több szervezést igényelt azoknak a partnereknek, alvállalkozóknak a megtalálása, akik a Dryvit Profi által is képviselt minőséget biztosítani tudták, de én úgy gondolom, hogy ez végül minden területen sikerült.

Büszke vagyok a kollégáimra, akikkel együtt dolgoztunk a projekten, a közös munkának köszönhetően minden helyzetet gyorsan és magas szakértelemmel, tettre készen tudtunk kezelni. Örömmel fogom megmutatni a gyermekeimnek, hogy apa ezen dolgozott.”

 

Urbán Sándor

Urbán Sándor, építésvezető:

„Számomra ez az építkezés azért volt szép kihívás, mert a kezdetektől (tavaly augusztustól) a mostani befejezési munkálatokig folyamatosan jelen tudtam lenni, ami átfogó, komplex feladat volt.

Az alapozástól a végső takarításig tevékenyen részt vehettem az autópálya-mérnökség létrejöttében.

A legszerteágazóbb kihívást az irodaépület jelentette, de izgalmas feladat volt a műhely épület is, mert ehhez sok monolit vasbeton szerkezet készült, ami zsaluzás, vasalás és betonozás szempontjából kiemelten sok odafigyelést igényelt.

Szerencsésnek és kivételesen jó dolognak tartom, hogy a kivitelezésben a saját állományunk is jelentős szerepet tudott vállalni, így valóban azt a minőséget tudtuk nyújtani, amit a Dryvit képvisel, illetve az alvállalkozóink is jó minőségben és ütemben tudtak dolgozni.”

 

Karika Csaba, építésvezető:

Karika Csaba

„Ilyen nagy volumenű építkezésen, ahol ekkora területen, ilyen sok épületen egyszerre kellett dolgozni, még nem vettem részt korábban. Nagyon sok embernek kellett összehangoltan együttműködnie és jó volt látni, hogy a saját szerkezetes csapatunk is meg tudta mutatni, hogy mire képes. Képesek vagyunk egy ilyen méretű állomást létrehozni határidőre. Ez a jövőre nézve még nagyobb lendületet adott nekünk, hogy bátran merjünk vállalni ilyen és még nagyobb kihívásokat is.„

 

Mogyorós János, műszaki ellenőr:

„Egy kivitelezés során mindig merülnek fel problémák, ez természetes, de mindent a helyén tudtunk kezelni és gyorsan, zökkenőmentesen meg tudtunk oldani.

Elégedett vagyok a Dryvit Profi munkájával, szép referencia lesz ez a cégnek.”

 

Az autópálya-mérnökség:

A projekt Fővállalkozója a HÓDÚT Kft-DUNA ASZFALT Kft konzorciuma

Főtervező: PANNON 2010 ZRT., Budapest

Megbízó: Horváth Építőmester Zrt.

Felelős műszaki vezető: Papp Csaba (Dryvit Profi Kft.)

Projektvezető: Csécsei István és Kiss Zoltán (Dryvit Profi Kft.)

Építésvezető: Urbán Sándor és Karika Csaba (Dryvit Profi Kft.)

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn