Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Két átadás egy hét alatt

A múlt héten két nagyobb volumenű munkát is sikeresen zártunk, szerződésnek megfelelően, a megrendelők legnagyobb megelégedésére.

Átadtuk a Magyar Tudományos Akadémia Atommagkutató Intézet II. számú épületének átalakítását. Napjaink geokémiai kutatásaihoz olyan nagy pontosságú mérések elvégzése szükséges, amihez egy integrált, magas műszaki paraméterekkel rendelkező kutatókörnyezet kialakítása volt az elvárás. Ezen mérések elvégzéséhez az ATOMKI a Dryvit Profi segítségével egy MC-ICP-MS labort hozott létre. Ez magába foglalta a teljes erőátviteli rendszer cseréjét, illetve a meglévő 1956-os építésű épület teljeskörű gépészeti, építőmesteri felújítását, különös tekintettel a tiszta tér támasztotta műszaki és szakmai követelményekre.

Projektvezető: ifj. Szép István

Építésvezető: Nagy Sándor

 

Továbbá befejeződött a debreceni Nagyerdei Óvoda felújítása is, mely során az óvoda belső területeit felújítottuk, korszerűsítettük, működését energiahatékonnyá tettük, és a csaknem 10 000 m2-es külső tér, az udvar is fejlesztésre került, az óvodába járó 240 gyermek, a gondozók és a szülők legnagyobb örömére.

Felelős műszaki vezető: Papp Csaba (Dryvit Profi)

Projektvezető: ifj. Szép István (Dryvit Profi)

Építésvezető: Józsa Patrik (Dryvit Profi)

Gépész projekt vezető: Szakállas Gyula (Dryvit Profi)

Elektromos projektvezető: Pál Tamás (Dryvit Profi)

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn