Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Hála és köszönet – tornatermet avattunk Hajdúnánáson

Hajdúnánáson a Református Egyházközösség megbízásából új, minden sportigényt kielégítő tornateremmel bővítettük a Kőrősi Csoma Sándor Református Gimnáziumot, a Pearl Enterprises Kft-vel közösen.

Az átadó rendezvényt Gacsály Gábor, vezető lelkipásztor nyitotta meg, melyet követően Szólláth Tibor, Hajdúnánás város polgármestere, Dr Tiba István, polgármesteri képviselő, valamint Dér Balázsné Dobi Inci, a gimnázium igazgatója köszöntötte a megjelenteket.

Meghatározó mérföldkő ez a közösség életében, hiszen a helyi gimnázium eddig nem rendelkezett saját tornateremmel. Hála és köszönet illeti az egyházközösséget, hogy elindították ezt a projektet, valamint a kivitelezőket, hogy időben megvalósulhatott ez a terv. Köszönet mindazoknak, akik fizikai munkájukkal és imádságukkal segítették a tornaterem elkészültét – hangzott el a beszédekben.

A pályázat értékelése után Dr Fekte Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspökének igehirdetését hallgathattuk meg, amit a tanulók táncos műsora és Szabadi Árpád, esperes záró áldása követett.

A 450 m2-es tornaterem orvosi szobával, gyógytorna szobával és az ezekhez kapcsolódó öltözőkkel, zuhanyzókkal, mosdókkal és kazánházzal is felszerelt, a diákok és a tanárok örömére egyaránt.

 

FMV: Papp Csaba

Építésvezető: Szabó Attila

Projekt vezető: Koroknai János

Elektromos projektvezető: Szász Attila

Gépész projektvezető: Katona Zoltán

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn