Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Pályaválasztási nyílt nap a Dryvit Profival

Ebben az évben is megszervezésre került a Debreceni Centrum Péchy Mihály Építőipari Szakgimnázium pályaválasztási nyílt napja, ahol a nyolcadikosok és szüleik ismerkedhettek az iskolában elérhető képzésekkel, valamint azokkal a cégekkel, akik ezt a szakmát több éve méltán képviselik.

A Dryvit Profi fennállása óta szívügyének tekinti a fiatalok támogatását, ezért fontosnak tartjuk, hogy minél körültekintőbb tájékoztatást kapjanak a pályaorientáció során. Úgy véljük, hogy a megfelelő szakmai utánpótlás megteremtéséhez fontos a minőségi képzés,  amit a Péchy Mihály Építőipari Szakgimnázium biztosít a diákok számára, ugyanakkor kiemelten fontos a cégek, így a Dryvit Profi szerepvállalása és támogatása is, hogy újra fel tudjon lendülni az építőipar szakma. Ennek égisze alatt vettünk részt partnerként az idei nyíltnapon is.

A bemutató cégek és gazdálkodó szervezetek egy-egy mikrokiállítás keretén belül mutatták be, hogy mivel is foglalkoznak, és hogy milyen lehetőségek várják a diákokat, ha az iskolában elsajátított tudással kikerülnek a munkaerőpiacra.

Ezt követően a végzős diákok és a szakmai képviselői egy közvetlenebb, kerekasztal beszélgetés során vitathatták meg a fiatalokban felmerülő kérdéseket.

A nyíltnap képekben:

 nyiltnap

IMG_6562_2

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn