Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Dryvit Profi a fiatal mérnökökért!

Pattanó feszültség töltötte meg tegnap a Debreceni Egyetem Műszaki karának 324-es termét. A jelenlévők tekintete hol a kivetítőre, hol a látványos építményekre szegeződött, míg meg nem hallották a reccsenő hangot…

A IX. TörDElők tésztahíd építő verseny tartotta lázban az ifjú versenyzőket, mely során az általuk tésztából épített hidakat tesztelték terhelhetőség szempontjából.

A Dryvit Profi Kft. mindig is elhivatottan támogatta az ifjú mérnököket, így nem is volt kérdés, hogy idén is az egyik fő szponzorai leszünk a rendezvénynek.

A versenyen induló csapatok a korábbi 516,9 kg-os rekordot célozták meg megdönteni. A legtöbbet bíró híd végül 402 kg-ig tartotta magát, ezzel megszerezve az első helyet.

A zsűri – köztük a Dryvit Profi is –a terhelés teszt mellett olyan szempontokat is figyelembe vett az értékelésnél, mint a szépség és a pontos kivitelezés, így alakult ki a végső sorrend.

A legszebb hídért járó különdíjat, egy sportkamerát, a Dryvit Profi Kft. ajánlotta fel, melynek segítségével a felkészülés és a tesztelés pillanatai is rögzíthetőek lesznek a nyertes csapat számára.

tesztahid1

tesztahid2

tesztahid3

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn