Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Mondja meg Ön, hogy milyen üzlet nyíljon a Tóciban és nyerjen 100.000 Ft-ot a Dryvit Profitól!

Mondja meg Ön, hogy milyen üzlet nyíljon a Tóciban és nyerjen 100.000 Ft-ot a Dryvit Profitól!

Közel 25 000-en laknak a Tócóskertben: számtalan család, fiatalok, idősek, nők és férfiak, bohém lelküek és üzletemberek, hosszú hajúak és rövid hajúak, azok, akik szeretik a kakaós csigát és azok, akik nem, akik minden nap edzenek és akik csak újévkor egyszer, szoli barnák és hófehérek… de vajon minden megvan körülöttük, amire vágynak?

hirdetes_nyeremeny_02

Mondja meg Ön, hogy milyen ÜZLET, szolgáltatás hiányzik a Tócóskertből és mi elhozzuk Önöknek!

Amennyiben van olyan ismerőse, aki üzletének épp új helyet KERES, vagy még nem keres, de Önnek hála hamarosan TALÁL, ajánlja be őt és üzletét hozzánk és mi segítünk neki megtalálni az ideális helyszínt, ahol vállalkozása kiteljesedhet.

Ha sikerrel járunk és a szerződés megköttetik, mi 100.000 Ft-os Fórum vásárlási utalvánnyal köszönjük meg Önnek, melyet bármire elkölthet a bevásárlóközpont boltjain belül.

Üzleteink a Tócóskert legsűrűbben lakott környékén, a Derék utca és a Kishegyesi utca sarkán, a Smart Home társasházakban találhatók, nagy forgalmú, frekventált helyen, ingyenes parkolási lehetőséggel. Az üzlethelyiségeket egyéni igény szerint alakítjuk ki, kiemelkedő minőségben, melyre a későbbiek során is garanciát vállalunk.

További információk a társasházról és az üzletekről:

https://dryvitprofi.hu/lakas-epites/smart-home-debrecen/

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

kosa.reka@dryvitprofi.hu

+36 (70) 619-0669

Játékszabályzat

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn