Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Újabb Villámgyors kivitelezés Miskolcon

SPAR MISKOLC DRYVIT PROFI

SPAR SM 863 Miskolc

 

A SPAR Magyarország Kft. ezúttal 2 hetet biztosít arra, hogy a Miskolci Király utcában található, meglévő élelmiszer áruházat, a láncolat modern, országosan viselt arculatára formálja a Dryvit Profi Kft.

A megyeszékhelyen lévő épület ezen idő alatt kiürül, és majd csak a felújítás után telnek meg ismét a polcok, az áruháztól megszokott, minőségi termékekkel. A burkolási szárazépítési, festő munkák, továbbá a gépészeti, és elektromos szerelések a köztes, 15 napos idő alatt készülnek el, természetesen napi ütemezés szerint, mindent pontosan egyeztetve, hiszen ha bármilyen hiba csúszik az előzetes tervekbe, a meghirdetett újranyitás kerül veszélybe.

Kívülről ez idő alatt a vásárló közönség, na és Miskolc lakossága persze nem fog sok mindent fog tapasztalni, hiszen a homlokzati kép, a szerkezetek nem változnak formailag, de megjelenésükben felfrissülnek, megtisztulnak, avagy új festést kapnak.

Miskolci Spar Dryvit Profi

A munkák irányítását a helyszínen Balla Mihály Építésvezető felügyeli, a projekt felelőse Nagy Zoltán, a gépészeti szakágért Katona Zoltán, az elektromos szerelésekért pedig Szász Attila felel.

 

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn