Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Smart Home a jelen, zöld jövő a cél…

A Dryvit Profi Kft. kiemelt hangsúlyt fektet a jövő generációjának környezettudatos nevelésére.

A Smart Home lakások építésével a jelenben szeretnénk biztosítani az élen járó technológiák- és megújuló energiák felhasználását, valamint nem utolsó sorban az értékállóságot.

A gyermekek gondolkodásának formálása ezen túlmutat, hisz velük a jövőt építjük, a fenntarthatóságot biztosítjuk. Ennek szellemében a rendelkezésünkre álló források felhasználásával szeretnénk megragadni minden lehetőséget a gyermekek jövőképének minél zöldebbé színezésére.

Várjuk olyan intézmények jelentkezését, melyek támogatják ez irányú célkitűzéseinket és teret adnak tapasztalt kollégáinkkal való személyes találkozásra. Korcsoporttól függően kézzel foghatóan, esetleg játékosan próbáljuk átadni a Dryvit Profi szellemiséget, ami a jelenből a zöld jövőbe visz:

Nemzetközi könyv bemutató támogatása:

Dryvit Profi Izrael

Dryvit Profi Izrael

vagott

 

Bővebben…

 

 

 

 

 

 

 

Dryvit Profi Kft. rajzpályázata a jövő okosotthonáról:

rajzpalyazat3

Dryvit Profi rajzpalyazat

Dryvit Profi Bana Laszlo Bővebben…

 

Debreceni Gönczy Pál Általános Iskola:

A környezettudatos nevelésről ismert intézmény tanulóinak tartott előadást Ferenczi Éva építész projektvezető. A diákok érdeklődve hallgatták az élenjáró technológiák alkalmazása adta lehetőségeket mind az emberekre, mind a környezetre nézve. Fontos kihangsúlyoznunk, hogy ezen technológiák alkalmazása ma már nem pénz, hanem hozzáállás kérdése, amit a Smart Home lakások bizonyítanak a legjobban, hisz egy átlag lakás áráért kerülnek értékesítésre.

 

 

Címkék:

Megosztás:

Címkék:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn