Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Ismét a DRYVIT PROFI KFT. -vel újult meg Debrecenben egy társasház a Dóczy József u. 18. szám alatt, a lakóközösség nagy örömére

2

1   2

Lakók véleménye a felújítási munkákról:

….A kivitelezést megelőzően több egyeztetést is tartottak a lakókkal, ami nagyon hasznos volt. Precízen betartották a tűzszakaszokra vonatkozó előírásokat, az erre vonatkozó anyaghasználatokat.

A munka minősége nem hagyott kívánni valót. Az anyagok tárolása, azok rendszeres rendbetétele, a hulladék-kezelés teljesen rendben volt.

A munkavégző dolgozók rendkívül tisztelettudóak, udvariasak voltak a ház lakóival. Mindenre figyeltek, mindig kérdeztek, tekintettel voltak bizonyos határig a lakók kérésére, felvetéseire. Ami nagyon fontos még, hogy részletesen tájékoztatták az érdeklődő laikus lakókat a munkavégzés folyamatairól, szakmai dolgokról.

Fegyelmezetten dolgoztak, úgy látszott hogy örömteli módon tulajdonosi szemlélettel is rendelkező munkavállalókat sikerült itt foglalkoztatni.

Összességében elmondhatom, hogy amennyire tartottam/tartottunk a nagy „felfordulástól”, annyira kellemes élményekkel telt el az időszak.

A felújításban résztvevő kollégáink:

Antalné Nagy Éva projektvezető

Nagy Sándor építésvezető

Dobi László, Gáti Tamás, Gyökeres István, Lakatos Gábor, Nagy György, Rézműves Béla, Szalóki István,Tanka László, Tardi Imre, Tóth József.

Címkék:

Megosztás:

Címkék:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn