Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

2015 06 25 ÜNNEPÉLYES ÁTADÁSRA KÉSZÜL AZ ELITE CLINIC

1

Nagyszabású, ünnepélyes átadásra készül a debreceni Elite Clinic

Cégünk kivitelezésében készült el, és januárban került átadásra az Elite Clinic egészségturisztikai szolgáltató centrum épülete. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Dryvit Profi Kft. mintegy 1 éves időszak alatt újította fel, és bővítette ki, a helyi védettségű épületegyüttest. Az épület kivitelezési munkái után azonban még számos más teendő is szükséges volt ahhoz, hogy a komplexumban a tervezett funkciók ellátása megvalósulhasson, így a komplett berendezés, a rekreációs, welness rész kialakítása, továbbá medikai beszerzések és beépítések megvalósítása is az elmúlt időszakra tevődött.

Ugyan csak ebben az időszakban kerültek elhelyezésre a szobák egyedi bútorai, és berendezései, valamint a kiszolgáló helyiségek, a konyharészleg, illetve a várótermek, előkészítők, rendelők beépített berendezései és mobiliái is, szintén a Dryvit Profi Kft. kivitelezésében.

2

Az egykor különféle funkciókat ellátó épületrészek mostanra teljesen megújultak, kibővültek, magas szintű, komfortos ellátást biztosítanak, és a legkorszerűbb technológiával kerültek felszerelésre. A héten tartandó ünnepélyes átadás után megkezdődnek a próbaüzemek, és terv szerint hamarosan az első szépítő beavatkozásra is sor kerül a műtő falai között.

1

Építésztervező: Lábas Attila, Felelős műszaki vezető: Nagy Zoltán

Projektvezető: Nagy Zoltán

Épületgépész projektvezető: Katona Zoltán

Elektromos projektveztető: Andirkó Zoltán

 

Címkék:

Megosztás:

Címkék:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn