Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Épületenergetikai korszerűsítés tucatnyi önkormányzatnál

KEOP pályázatok keretében kerülnek korszerűsítésre, a nyertes önkormányzatok és intézményeik.

Épületenergetikai fejlesztés megújuló energiaforrás hasznosításával kombinálva. Ezen a néven került kidolgozásra pályázati konstrukció, amire a térségben jelentős mennyiségű önkormányzat, illetve azokhoz kapcsolódó intézmény tudott nyertes anyagot összeállítani. Az energiahatékonyság fokozására a hazai és EU irányelvek összehangolásával, így régiónkban is számos helyen valósul meg a jövőbe mutató, átgondolt energiagazdálkodási irányelvek alkalmazása. Az átfogó program keretében, sikeres ajánlat adások után, Cégünk is részt vesz jó pár ilyen fejlesztésben, a nyertes Önkormányzatokkal együtt működve.

Ennek részeként kerül korszerűsítésre az Újirázi Óvoda, valamint a Bedői polgármesteri hivatal épülete is. Az elnyert pályázatok szerint mind két épületnél megmaradnak az épület alapvető formai jellemzői, bővítésre, hozzáépítésre így nem kerül sor, ugyan akkor a házak mégis jelentős korszerűsítésen mennek keresztül. A pályázatokban részletezett módon komplett, teljes körű szigetelés készül, korszerű nyílás zárók kerülnek a régiek helyére, így csökkentve az épületek energia felhasználását. Természetesen nem csak ennek csökkentése történik meg, hiszen a felkerülő napelemes, illetve a megújuló fűtési rendszerek fognak arról gondoskodni, hogy az energia bevitel egyrészt minél gazdaságosabban, másrészt környezet barát módon történjen, minimalizálva a káros anyagok kibocsátását, csökkentve a környezeti terhelést.

A kivitelezési munkálatok májusban indulnak, és a többi, a program keretében induló felzárkóztató fejlesztéssel együtt, még az idén lezárulnak.

Címkék:

Megosztás:

Címkék:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn