Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

A Dryvit Profi Kft-t választotta az InterTanker Holding Zrt. partneréül az új buszgyártó csarnokuk megvalósítására

Letették az alapkövét az InterTanker Holding Zrt. új gyártócsarnokának, melynek megvalósulásával a debreceni gyártókomplexum ötezer négyzetméterrel bővül majd. A kivitelezési munkálatokra az ITK a Dryvit Profi Kft választotta. Cégünk a munkát nagyon rövid, mindössze 7 hónapos határidővel tudta vállalni, újabb izgalmas kihívás elé állítva magunkat.

Az ünnepségen Kossa György, az ITK Holding Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy ez a beruházás erősíti az autóbuszgyártásban stratégiai partnereikkel, az EvoBus-szal és a Mercedes-Benz-zel való együttműködésüket, továbbá nagy lépés abban, hogy Közép-Kelet Európa meghatározó mobilitási cégévé váljanak. Dr. Papp László polgármester hangsúlyozta, hogy a város célja, hogy Debrecen a buszgyártás központja is legyen. Mérnökeinket büszkeséggel tölti el, hogy ehhez a nagy volumenű célkitűzés teljesítéséhez a Dryvit Profi is hozzájárulhat a munkánk által teremtett értékekkel.

Bemutatták továbbá a Mercedes-Benz alapra magyar innovációval megalkotott iskolabusz prototípusát is, ennek a gyártását segíti majd az új karosszéria üzem.

Projektvezető: Sebestyén István

Építésvezető: Balla Mihály

Elektromos projektvezető: Szász Attila

Gépész projektvezető: Divljak Petar