ACÉLOS TEMPÓBAN
– SZŰK 5 HÓNAPON BELÜL ELKÉSZÜL A VÁMOSGÉP KFT. GYÁRTÓCSARNOKÁNAK BŐVÍTÉSE

A több mint 30 éves múltra visszatekintő, acélszerkezetek gyártásával foglalkozó Vámosgép Kft. fő tevékenységi köre a lemezvágás és -alakítás, a robottal támogatott hegesztéstechnológia, valamint a CNC forgácsolás.

A piacon elérhető legmodernebb lézervágó berendezéseik, kiváló minőségű élhajlítóik és préseik teszik lehetővé a pontos alkatrészgyártást, valamint a munkafolyamatok teljes körű elvégzését, a lemezfeldolgozástól egészen a felületkezelésig.

Megrendelőik – akik elsősorban neves német, francia és holland cégek – számára kiváló minőségű termékeket, versenyképes árakat, és a szállítási határidők pontos betartását garantálják, a vevői igények maximális figyelembevételével.

A Vámosgép Kft. vezetősége úgy döntött, hogy a Vámospércsen már meglévő fémipari gyártócsarnokát új épületrésszel bővíti. A kivitelezést a Dryvit Profi csapata végzi, az Astron Európa vezető acélcsarnokgyártója közreműködésével. Az újonnan kialakításra kerülő, 1 300 m2 alapterületű forgácsolóüzem terveink szerint 2023. július végén kerül átadásra.

Vámosgép gyártócsarnok

Vámosgép gyártócsarnok

Felelős tervező: Vígh Attila

Műszaki ellenőr: Fábián Gábor

Projektvezető: Miklóssy Judit

Építésvezető: Erdélyi Attila

Gépész projektvezető: Lovas-Kiss Gábor

Elektromos projektvezető: Iszály Mihály

Felelős műszaki vezető: Nagy Zoltán