Minőség, gyorsaság, könnyedség – ez az Astron csarnok a Dryvit Profitól!

Terv szerint halad az új tornacsarnok, a Debreceni Egyetem legnagyobb megelégedettségére. A gyors kivitelezési munkálatok a szakképzett munkaerő mellett az Astron előregyártott acélszerkezetnek is köszönhető.

Az Astron rendszer révén az építkezés helyszínén nincs vágás, fúrás, mérés, mindez a gyártócsarnokban történik, így az építés könnyű és gyors, a helyszíni költség és az élőmunka pedig minimális.

A Dryvit Profi Kft. az Astron kiemelt kivitelezőjeként gyors, elegáns és könnyed megoldást tud nyújtani minden igényre. A parkolóháztól a gyártócsarnokon keresztül a sportlétesítményekig bármit meg tudunk valósítani.

A tornacsarnok szerkezete napokon belül elkészül, emellett útépítés, a parkoló kialakítása, valamint a kiszolgáló épület szerkezetépítése is folyamatban van.


A minőség sok tényezőből áll egy munkánál, a tervezéstől a megvalósításig minden lépcsőfok egyaránt fontos, és a végső tökéletes eredményt szolgálja. A kiváló falazási munkát a Dryvit Profi csapat tagjai, Rozsályi Richárd és Halász István végezte.

Ilyen lesz az új tornacsarnok: 

Látványtervek: Keletterv/Kováts András

Astron szakértő: Nagy Károly

Projektvezető: Miklóssy Judit, Ifj. Szép István

Elektromos projektvezető: Prekopcsák Zoltán

Gépész projektvezető: Szakállas Gyula

Mélyépítő projektvezető: Csécsei István, Vetési Levente

Acélszerkezeti projektvezető: Kazai János

Építésvezető: Balla Mihály

Elektromos építésvezető: Kónya József