IN VITRO biológiai laboratóriumot alakítunk ki a Teva Gyógyszergyár Zrt. számára

IN VITRO biológiai vizsgáló laboratóriumot alakítunk ki a Teva Gyógyszergyár Zrt. debreceni központjában. Az in vitro („az üvegben”) kifejezés arra a kísérleti technikára utal, amikor a kísérleti folyamat nem az élő szervezetben, hanem azon kívül, ellenőrzött körülmények között zajlik le, ebben az esetben biomolekulák, jellemzően fehérjék biológiai aktivitásának meghatározása történik majd a laborban.

Az új laboratórium egy már meglévő épület átalakításával jön létre, amely a gyár telephelyén, egy központi, kiemelten forgalmas területen található. Annak érdekében, hogy a gyártási folyamatokat ne zavarjuk, a Dryvit Profi és a Teva kollégái szoros együttműködésben dolgoznak, a gyógyszeriparban már megszokott, szigorú biztonsági-, munkavédelmi-, és adatkezelési előírásoknak megfelelően.  A beruházás révén a teljes épületet korszerűsítjük és felújítjuk.

A kivitelezés gyorsított ütemterv szerint halad, jelenleg a belső szakipari munkák és a homlokzati szigetelés zajlik, az épületet 2021. áprilisban adjuk át.
Tervező: Mikroklíma Tervező Kft.

Projektvezető: Szlávik István

Projekt előkészítő: Szilágyi Dávid

Építésvezető: Balla Mihály

Gépész projektvezető: Katona Zoltán

Elektromos projektvezető: Csuka Lajos