Egy csarnokra pályáztunk, kettő lett belőle!

Már az első egyeztetések során kiderült, hogy a Katker 2005 Kft.-vel ugyanazok az elképzeléseink, ha professzionális munkáról van szó, csak a legjobb minőségben hiszünk.

A Katker 2005 Kft. több, mint két évtizede forgalmazza a világ legnagyobb sportszergyártóinak termékeit, és látja el a hazai sportegyesületeket, sportolókat professzionális sportruházatokkal, edzéseszközökkel és felszerelésekkel. Bestrong márkanéven gyártanak kültéri kondiparkokat, amiket külföldre is szállítanak.

Kapacitásukat tovább bővítendő egy új lakatosüzem megvalósítása mellett döntöttek, melynek generálkivitelezésére olyan céget kerestek, akik az általuk képviselt színvonalnak megfelelnek. Így esett a választásuk a Dryvit Profi Kft.-re. Az 1500 m2-es, acélszerkezetű épületbe a legmodernebb gyártási technológia kerül telepítésre, aminek segítségével professzionális kültéri kondiparkokat fognak gyártani.

A közös munka során kialakult korrekt partneri kapcsolat eredményeként, a lakatosüzem mellett egy új festőüzem kivitelezéséről is elindultak az egyeztetések a két cég között, amit pár héten belül szintén el fogunk kezdeni.

Látványtervek:

Elkezdődött az építkezés:

Projektvezető: Magyar Tibor

Építésvezető: Balla Mihály

Gépész projektvezető: Katona Zoltán

Tervező: Majer Attila