Debrecen és Hajdú-Bihar megye határán túl is bizonyítja profizmusát a Dryvit Profi Kft.

Szeptember elején került átadásra Kisvárdán a Várda Market Bevásárlópark. Az üzletközpont a Háda cégcsoport beruházásában valósult meg, összesen 3200 négyzetméter alapterületen.

Várda Market Bevásárlópark

Várda Market Bevásárlópark

Várda Market Bevásárlópark

A Kisvárda környékén élők régi kívánsága volt egy bevásárlókomplexum, örömünkre szolgált, hogy ezt a vágyukat cégünk, a Dryvit Profi Kft. valósíthatta meg.

Az átadó ünnepségen Lakatos Krisztián, a Várda Market Kft. ügyvezetője megköszönte a Dryvit Profi Kft. helytállását a nehéz járványügyi és gazdasági helyzet kihívásai között is: „A Covid miatti bizonytalanságtól függetlenül folytattuk a munkát, és július 1-én leszerződtünk a kivitelezésre a debreceni Dryvit Profi Kft-vel. A beruházás 2021 szeptemberében kezdődött el és a kivitelező cég profizmusának köszönhetően ez év felére el is készült. Az ekkor már szerkezetkész üzlethelyiségeket átadtuk a bérlők részére, ki-ki a saját tevékenységének, arculatának megfelelően alakítsa ki azokat belülről.”

Az átadást követően Nagy Zoltán projektvezető elmondta: „Minden Kivitelezőnek ilyen Megrendelőt kívánok. A kivitelezés a megbeszéltek szerinti haladt, ahol esetleg nem várt akadályba ütköztünk, ott a műszaki ellenőrökkel, a beruházóval közösen megtaláltuk a megoldást. A rendszeres kooperációkat, előzetes egyeztetéseket követően az ütemterv szerint tudott a kivitelezés haladni, a megrendelőn kívül a beszállító és az alvállalkozó partnereknek köszönhetően, a projekben részt vevő kollégák összehangolt közreműködésével. Mivel a beépítésre kerülő anyagok zöme a DP-Ker Kft.-től érkezett, így az anyagellátásra sem lehetett panasz, mindig pontosan, időben megérkezett minden megrendelt termék.”

Várda Market Bevásárlópark

Várda Market Bevásárlópark

Várda Market Bevásárlópark

Várda Market Bevásárlópark

Építtető: Várda Market Kft.

Tervező: Peresztegi Gábor, PG Stúdió Kft.

Projektvezető: Nagy Zoltán

Építésvezető: Kovács Csaba

Projekt előkészítő: Kun Levente, Szolnoki Gergő

Gépész projektvezető: Lovas-Kiss Gábor

Elektromos projektvezető: Pál Tamás

Út- és közmű építés: Vetési Levente

Építész felelős műszaki vezető: Nagy Zoltán