A Dryvit Profival újul meg Debrecenben az Újkert

Debrecenben a Zöld város program keretében a település számos közterülete megújul, köztük az Újkert városrész 117 000 m2-es területe is, melynek kivitelezését a Dryvit Profi Kft. fogja végezni.

A fejlesztésnek köszönhetően 11 helyszínen, közel 37 000 évelő növényt fogunk ültetni, 55 000 m2 fűfelületet valósítunk meg, valamint felújításra kerül 5 játszótér és több, mint 4000 m2 területű sportpálya is. A parkokban megújulnak a padok, és újakat is telepítünk, számos új hulladékgyűjtővel kiegészülve. Helyet kap majd egy kutyafuttató, egy KRESZ- pálya és új parkolóhelyek is.

A fejlesztéseket megóvandó, valamint a közbiztonság növelése érdekében négy helyszínen tizenegy térfigyelő kamerát telepítünk.

Kiemelt figyelmet kap majd a zöldfelületek rekonstrukciója, a fák gallyazása, cserjeirtás és gyomtalanítás, az aljzatnövény frissítése, fásítás és füvesítés, az aktív rekreációs zöldterületek fejlesztése, ivókutak szükség szerinti felújítása, utcabútorok cseréje, sétautak, járdák helyreállítása, valamint a közvilágítási rendszer szükség szerinti megújítása.

Örömünkre szolgál, hogy cégünk is hozzájárulhat a város szépüléséhez.

Projektvezető: Vetési Levente