Egy év múlva költözhetnek a bérlők az Agora Irodaház kettes ütemébe is

Nyáron kezdődött a Debrecen belvárosában található Agora Irodaház kettes ütemének kivitelezése. Az irodaház első ütemét júliusban adtuk át, és azzal egy időben le is tettük a második fázis alapkövét. Ezzel az új épületszárnnyal kiegészülve, a teljes irodakomplexum 15 000 m2-re fog bővülni.

Jelenleg a pince és a földszint szerkezetépítési munkái zajlanak. Folyamatban van a pince külső vasbeton falainak és a födém zsaluzása és vasszerelése. A négy szint várhatóan 2021 februárjára lesz szerkezetkész állapotban, amit a homlokzatképzés követ majd. A teljes épület 2021 végére fog elkészülni.

Mindeközben az első ütem bérbeadottsága már 50%. Bérlőink között köszönthetjük az Easy-Debrecen, a 4iG Nyrt., a DVSC Kézilabda Kft. és a DBH Serviced Office csapatát is. Folyamatban vannak az egyelőre még szabad, második és harmadik emelet területeit érintő tárgyalások, és nagy az érdeklődés a második ütem iránt is.

A négyszintes AGORA Irodaházban portaszolgálat, beléptetőrendszer, klimatizált és flexibilisen alakítható irodaterek, büfé, a mélygarázsban saját parkoló, biciklitároló, és elektromos autó töltőállomás biztosítja a bérlők kényelmét. A tetőterasz pedig pazar kilátást nyújt Debrecen belvárosára.

 

 

KAPCSOLAT:

Krizsán Gábor

DP Global Service Kft, Bérbeadási és üzemeltetési igazgató

+36 (70) 908 8707

gabor.krizsan@dryvitprofi.hu

 

Dr. Bana Kristóf

DP Leasing Kft, Ügyvezető

+36 (30) 924 3817

kristof.bana@dryvitprofi.hu

 

Építésztervező: Kováts Ákos

Felelős tervező: Ványi Zoltán (Dryvit Profi Kft)

Építés-, és projektvezető: Zelenka Attila

Elektromos projektvezető: Szász Attila

Gépész projektvezető: Katona Zoltán