Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Az idei év legédesebb munkája: a Dryvit Profi csapata építi a Szerencsi Bonbon Kft. új üzemét

A Szerencsi Bonbon Kft. méltán világhíres bonbonjai több, mint száz éve gazdagítják és viszik Magyarország hírnevét az édességgyártásban.

A nagy szaktudást, odaadást és tapasztalatot igénylő munka garantálja a szerencsi minőséget, melyhez elengedhetetlen a megfelelő színvonalú gyártási környezet.

A gyár jelenleg három telephelyen működik, amelyet szeretne centralizálni és egy nagy központban végezni a munkafolyamatokat. Ehhez a már meglévő 1220 m2-es szerencsi gyárát szeretné kibővíteni. A munkára – a tervezéstől kezdve, a generálkivitelezésig bezárólag – a Dryvit Profi Kft. elhivatott csapatát kérték fel. Az új, raktárral kiegészített gyártó- és csomagolóüzem, valamint a hozzátartozó irodák és szociális egységek Szerencsen, a vár közelében fognak megépülni. A hely különlegessége, hogy a terület a világörökség része, amire már a tervezés és az engedélyeztetési eljárás során kiemelt figyelmet szentelt cégünk. Itt fognak életre kelni, hagyományos, magyar receptúrák szerint, a már jól ismert szerencsi finomságok.

A bővítéssel a logisztikai centrum 3800 m2-esre fog nőni, ahol a körültekintő tervezésnek köszönhetően a gyártási, raktározási, minőség ellenőrzési és logisztikai folyamatokat egy helyen, költség- és időhatékonyan tudják majd végezni.

A csarnok Astron Buildings előregyártott acélszerkezettel valósul meg, ami garantálja, hogy a kivitelezés során tartani tudjuk a megrendelő által kijelölt határidőt.

Az építkezést júliusban kezdjük, és ez év végén, szerződés szerint átadjuk az épületet, melybe ezután fog bekerülni a gyártástechnológia.


Építész tervező: Ványi Zoltán

Szerkesztő tervező: Pető Barbara